HTML

Vezetői coaching

Szilágyi Miklós - teveatufokan@gmail.com - @preisocrates (Skype)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

Nem hiányzik valami?

isocrates_coaching 2011.04.29. 09:43

 

Hány mailt kapsz naponta? Azonnal megválaszolod őket, vagy vársz estig, amikor hozzájutsz? MIndre válaszolsz, amire várják, vagy van, amit egyszerűen tudatosan figyelmen kívül hagysz? Esetleg, hogy ne zavarjon, ki is mersz törölni éles hivatalos maileket?
 
Hogy állsz a teljesítményértékeléssel? Púp a hátadon, amit ledarálsz, vagy kihasználod legalább egy mély beszélgetésre a beosztottaiddal? És a Tiéd, elég SMART-ok a céljaid? Amikben végül megegyeztek, azok tényleg a legfontosabb céljaid, vagy azokat nem lehet eléggé szalonképessé, SMART-tá tenni és ez marhára zavar, mert akárhogy is, de azok a legfontosabb dolgaid? Gondolod azt néha, hogy lehet benne valami, de ahogy csináljátok, úgy semmit sem ér? Mondjuk, (a) mert képmutatásra nevel? Vagy (b) csak elviszi az energiát? Vagy (c)?
 
Gondoltad azt néha, hogy a tréningek sztárjai marhára nem mindig a leghatékonyabb dolgozók, legjobb partnerek a munkában? Ismertél olyan valakit, aki nem tudott a tréningen úgy csinálni, "mintha", de a helyén, a munkában penge volt?
 
Mit tudsz azzal a kollégával csinálni, aki nem vezethető, penge, de csak a saját feje után megy?
 
Nem gondolom, hogy ezek kellene legyenek a legfontosabb témák egy coaching ülésen, de ezek is felmerülhetnek.
 
Bölcsek köve nálam sincs, együtt keressük majd a megoldást, amit – FONTOS - Neked, főleg a saját energiáddal kell megtalálnod a meglévő (esetleg lappangó, némi frissítésre, struktúrálásra szoruló) tudásoddal az én segítségemmel.  
 
Az igazi plusz az lehet, hogy a folyamatok/helyzetek közös elemzése segíthet egy idő után már egyedül is algoritmusokat/megoldásokat találni új problémás helyzetekhez, nehéz döntésekhez.
 
Szilágyi Miklós +36-30-9-444-627

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetoi-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr332864007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása