HTML

Vezetői coaching

Szilágyi Miklós - teveatufokan@gmail.com - @preisocrates (Skype)

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

Szubjektív beszámoló az egyik legnagyobb hazai coaching egyesület évadnyitójáról

isocrates_coaching 2012.01.26. 15:56

Ez bejegyzés a http://icfcoachklub.hu site blogjában jelent meg. Az ICF egy nemzetközi szervezet, szó szerinti fordításban: Nemzetközi Coaching Szövetség. Ennek a magyar tagozata tartott a MOM kupolatermében keddenegy évadnyitó pikniket, amin 2 rövid, gondolatébresztő előadás is elhangzott, az egyik az ICF brandjének a fejlsztési lehetőségeiről, a másik a társadalmi felelősségvállalás különböző, coachok és szervezeteik által támogatható formáiról.
Az ICF Coach Klub az tulajdonképpen egy on-line közösség, tagsága nem egyezik meg sem a Tagozat, sem az ICF Magyar Tagozat Egyesülete (ilyen is van) tagságával, belépni a site-on való regisztrálással lehet. Blogján különböző ICF hírek, de különböző elemzések, beszámolók is helyet kapnak.
Az említett blog-bejegyzés, ami az én (szokásosan) nagyon szubjektív beszámolómban tükrözi vissza ezt az évadnyitó pikniket, az alábbi linken olvashatjátok el:
(Érdekesség: most éppen mindkét fenti linkre ugyanúgy az én bejegyzésemhez juttok el, 2 különbség van:
·         a fenti általános rövid URL-re kattintás esetén a cikknek csak egy része jelenik meg, ha végig akarod olvasni (nem rövid, dehát írok én rövidet? az olyan unalmas...), még egyszer rá kell klikkelni a „tovább...”-ra, míg az alsó linkre kattintva egyben jelenik meg az egész cikk;
·         abban a pillanatban, amikor valaki ír egy új bejegyzést, már csak a második fog az én bejegyzésemre mutatni, és a fentire való kattintás után már keresni kell a blog-folyamban, hol van, ezért azután
·         azt javaslom, hogy az adott, jelzett bejegyzés eléréséhez már most is a második linkre kattintva jussatok el, köszönöm.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetoi-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr453847319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása