HTML

Vezetői coaching

Szilágyi Miklós - teveatufokan@gmail.com - @preisocrates (Skype)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

I-Phone - törhetetlen?!

isocrates_coaching 2011.05.01. 23:22

A ma esti ZDF Heute-Show (heti politikai kabaré) végén az utolsó poén az volt, hogy Steve Jobs egy új eszközt adott ki, amivel tényleg le lehet tiltani a hely rögzítését és továbbítását (tudnivaló, hogy a formális képernyős kérdésre adott "nem" nem zárja le igazából ezt a funkciót) és ezzel a műsorvezető társa előhúzott egy kalapácsot és azzal elkezdte ütni az i-Phone-t.

Először azt hittem, hogy mellé/mögé üt, de azután közelebbről mutatta, és valóban a készülékre csapott le egyre erősebben, főleg azért, mert azon ez meg se látszott. Erre már a műsorvezető is egy pillanatra még ültében kikapta a kezéből a kalapácsot és ő is megpróbált egy-két nagyobbat ráütni. Semmi.

A főcím alatt, amikor a kamera már nagytotálra váltott, látható volt, hogy Oliver Welke, a nagyon népszerű műsorvezető már felállva, pozícióban próbál egyre nagyobb ütéseket mérni a készülékre, majd még távolról is látszott, hogy élére fordítja, és úgy próbálja csépelni a kalapáccsal. A főcím alatt legalábbis, sikertelenül...

A youtube-on még nincs rajta, de ami késik, nem múlik...Ebből megint az i-Phone jött ki jól, elpusztíthatatlan... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vezetoi-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr432870549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása